Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Το Συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων Νοσοκομείων Αθήνας που συνεδρίασε σήμερα 10/12/09, καταγγέλλει την απαράδεκτη και προκλητική στάση της διοίκησης του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης να ζητήσει να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η επίσχεση εργασίας που πραγματοποιούν οι ειδικευόμενοι γιατροί από 3/12/09.
Ενώ οι εργαζόμενοι γιατροί παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες και μόλις 2 ημέρες μετά τις "διαβεβαιώσεις" του γενικού γραμματέα του υπουργείου υγείας κ. Πολύζου, πως θα διαμηνύσει στους διοικητές να συνεργαστούν για την ικανοποίηση των αιτημάτων των γιατρών, η διοίκηση του νοσοκομείου ζητά από το δικαστήριο να υποχρεώσει τους γιατρούς να σταματήσουν την κινητοποίηση.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Οι αγωνιζόμενοι γιατροί θα συνεχίσουν να παλεύουν για τα δικαιώματά τους. Ήδη μετά από κινητοποίηση με επίσχεση εργασίας οι γιατροί του Νοσοκομείου Παμμακάριστος κατάφεραν να πληρωθούν μεγάλο μέρος των δεδουλευμένων τους και δίνουν διορία μέχρι 21/12 για ικανοποίηση του συνόλου των αιτημάτων τους.

• Το Συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων Νοσοκομείων Αθήνας καλεί όλους τους νοσοκομειακούς ιατρούς μέσω των συνελεύσεων τους να καταγγείλουν την προσπάθεια εκφοβισμού των συναδέλφων και καταστολής των κινητοποιήσεων.
• Απαιτούμε άμεση απόσυρση της προσφυγής της διοίκησης του Παίδων Πεντέλης
Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια (Ευελπίδων-κτήριο 5) την Παρασκευή 11/12 και ώρα 13:00, ώρα εκδίκασης της υπόθεσης.
Γενικές συνελεύσεις ΨΝΑ, Παμμακάριστου, Παίδων Πεντέλης, Γενικού Κρατικού Νίκαιας και ΑΤΤΙΚΟ
5μελής Ερυθρού Σταυρού

Δεν υπάρχουν σχόλια: