Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Απόφαση γενικής συνέλευσης Πολυκλινικής 30/10/08

 

Προς: Την διοίκηση του νοσοκομείου

Κοιν: 1.Τους διευθυντές των κλινικών και των τμημάτων των νοσοκομείων

2.ΕΙΝΑΠ

3.ΟΕΝΓΕ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ Γ.Ν. «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» ΑΘΗΝΩΝ 30/10/2008

Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Γιατρών στο Γ. Ν. ΑΘΗΝΩΝ «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» λαμβάνοντας υπόψη και τις αποφάσεις της πλειονότητας των νοσοκομείων της χώρας κατέληξε στα εξής:

 Η  Γ. Σ των γιατρών χαιρετίζει την απόφαση του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ (22/10/2008) και ζητά από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας την άμεση υπογραφή Συλλογικής. Σύμβασης Εργασίας με τους νοσοκομειακούς γιατρούς.

·      Για τον μήνα Νοέμβριο του 2008 καταθέτουμε προγράμματα εφημέρευσης έως την ημέρα που θα επαρκέσει ο προβλεπόμενος αριθμός των εφημεριών ανά γιατρό (2 για κάθε ειδικό και 4 για κάθε ειδικευόμενο).

·      Δεν γίνεται καμιά περικοπή στην ασφαλή σύνθεση της εφημερίας.

·      Αποφασίζουμε τη συγκρότηση συντονιστικής επιτροπής με 3 εκπροσώπους από τις κλινικές και τα τμήματα του νοσοκομείου για την ενημέρωση και υλοποίηση των αποφάσεων της συνέλευσης.

·      Συμμετέχουμε  στο Συντονιστικό των  Γεν. Συνελεύσεων της Αττικής.

·      Καλούμε το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ, να προχωρήσει άμεσα με την ΟΕΝΓΕ και την διαπραγματευτική ομάδα ,στην υπογραφή ΣΣΕ με το Υπουργείο Υγείας, στην κατεύθυνση των αποφάσεων του εκτάκτου συνεδρίου της ΟΕΝΓΕ.

·      Αποφασίζουμε συμμετοχή των ιατρών του νοσοκομείου στο κάλεσμα του Συντονιστικού των  Γεν. Συνελεύσεων της Αττικής και προχωράμε σε στάση εργασίας (από τις 10:00 έως τις 14:00) την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, ημέρα που θα συγκληθεί το νέο ΓΣ της ΟΕΝΓΕ, από τις 10.00 πμ και μετά, και συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 11.00 πμ.

·      Ορίζουμε νέα Γ.Σ των γιατρών του νοσοκομείου στις 6 Νοέμβρη με προοπτική για αποφάσεις προς αγωνιστικές μορφές κινητοποιήσεων, σε περίπτωση αδιαφορίας του Υπουργείου για τα αιτήματά μας

 

ΑΘΗΝΑ 30/10/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: